Griet Op de Beeck

Teveel mensen wachten in het leven, zegt Griet Op de Beeck (schrijfster)

Ze wachten: tot ongemak vanzelf wel over gaat, op die ene grote liefde, op een vader die eindelijk zegt heel trots op je te zijn, of een baas die hetzelfde zegt. Dat is een begrijpelijke houding, het is menselijk maar je wordt er niet veel beter van stelt ze.

Heb je vaak ruzie? Ga je over je grenzen heen? Heb je last van ingrijpende of pijnlijke gebeurtenissen uit het verleden? Griet Op de Beeck ging in therapie. Aan jezelf werken is onze eerste opdracht in het leven, vindt zij. Als we onszelf serieus nemen, en waarom zouden we dat niet doen, dan moet je soms met jezelf aan de slag.

Veel mensen wachten tot ze ontregeld , angstig, ongelukkig, radeloos of burn-out zijn. Het is beter om bij al die ongemakken tijd te kopen bij een therapeut (of coach) zegt Griet. Ze ontdekte dat begrijpen wie je bent en ontdekken wat je mogelijkheden zijn alles beter maakt. Haar heeft het alleszins goed gedaan nu ze alles wat zij onbewust had weggeduwd onder ogen kan zien en zich erover durft uit te spreken. Zonder bang te zijn wat anderen daarover vinden. Therapie en coaching zijn slimme, zinvolle investeringen in jezelf waarvan de opbrengsten je leven heel positief kunnen beïnvloeden.