Coaching

Coaching is een vorm van professionele begeleiding waarbij ik je ondersteun bij het behalen van je zelfgekozen doelen.
 Bij coaching staat de ontwikkeling van (communicatieve) vaardigheden voorop. Dit kan zowel in je privé als werk gerelateerde relaties aan de orde zijn.

Als coach geef ik je inzicht in wat je doet en wat je dit oplevert. Zijn het de uitkomsten die je wenst? Of is er nog een klus te doen om daar uit te komen waar jij wilt zijn? Is het antwoord ja, dan leer ik je in te zien wat je onbewust de hele dag door doet.  

Ik werk volgens de gestaltmethodiek en hanteer daarnaast coachingstechnieken waar jouw proces op dat moment om vraagt. De dialoog is de belangrijkste pijler in mijn aanpak. Wij gaan het gesprek aan om te komen bij wat er werkelijk speelt. Samen ontrafelen we de kluwen van je gewoontes, gevoelens en onbewuste drijfveren. 

In contact met mij kun je in een veilige omgeving experimenteren met nieuw gedrag. Vanuit kleine wijzigingen ontstaat het perspectief naar de uiteindelijke verandering die je wenst. 

Wanneer je te lang ‘blijft hangen’ in patronen die niet effectief voor je zijn, volgt soms een therapietraject om te kunnen herstellen. 

Veel voorkomende thema's en vraagstukken.

Veel gebruikte methodieken