Over mij

 
Ik geef professionele begeleiding aan individuen en paren gedurende hun (persoonlijke) verandertrajecten.
Mijn ondersteuning bestaat uit het versterken van de mentale en emotionele gesteldheid van de cliënt. Mijn werkterrein strekt zich uit van particulieren tot en met organisaties uit de zakelijke en zorgsector. Deze diversiteit en mijn voortdurende bijscholing houden mij alert en dynamisch. De sessies met mijn cliënten vormen een dagelijkse bron van inspiratie en lering.

Om de kwaliteit van mijn werk als therapeut te waarborgen volg ik regelmatig bijscholing. Daarnaast volg ik intervisie en supervisie bij een supervisor die is aangesloten bij de NVAGT.

Sinds 2007 heb ik mijn eigen praktijk 'Vergroot je Invloed' voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik werk als gestalttherapeut, EFT relatietherapeut, coach, executive coach, voice dialoque practitioner en communicatietrainer. Voor Bureau Target Point begeleidde ik op freelance basis managementtrainingen (facilitator) voor uiteenlopende grote en kleine organisaties.

Voorheen was ik opgeleid en werkzaam als leidinggevende facilitaire diensten. Later als projectleider interne en externe communicatie bij grote organisaties. Binnen dit werk was ik 20 jaar actief, in diverse functies.
 

Opleidingen en diploma's 

Opleiding EFT relatietherapeut. 
Post HBO Gestalt Therapie (Gestalt psychotherapeut), Gestalt Foundation Amsterdam. 
Post HBO Gestalt Methodiek (Gestalt psychotherapeut), Gestalt Foundation Amsterdam.
Allround opleiding Voice Dialogue practitioner en coach.
NOBCO EIA-accreditatie.
Post HBO Leergang Beroepscoach, Coaching voor professionals, School voor Coaching, Leiden.Opleiding mentaliserend coachen. 
Post HBO Karin de Galan - communicatietrainer, trainer gedragsverandering.
NGPR-A en Voorlichting (bevoegd zelfstandig PR adviseur).
Management facilitaire diensten.