Kennismaken


Het is de bedoeling dat beide partners zich veilig voelen, gehoord en gezien voelen in deze setting. Om die reden nodig ik jullie uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Op grond van deze ervaring beslis je of je met jezelf en met jullie relatie bij mij aan de slag wilt.

Therapie en coaching is mensenwerk. Als wij weer uit elkaar gaan is het de bedoeling dat jij er iets mee bent opgeschoten. Het gaat in eerste instantie om vertrouwen, opdat je bij mij in alle veiligheid en openheid je verhaal kunt doen. Wie wij zijn en hoe wij elkaar ervaren, is bepalend voor wat we samen kunnen bereiken. Er kan tussen ons een klik ontstaan. Daarom vind ik een kennismakingsgesprek belangrijk en is het kosteloos.

Het kennismakingsgesprek van ongeveer 1 uur vormt het begin van ons contact. Hierin vertel je wat je er aan de hand is en waaraan je wilt werken. Als je je vertrouwd voelt bij mij kom je voor een vervolgafspraak.

Hoe lang ons traject duurt is op voorhand moeilijk te bepalen. Dit verschilt van persoon tot persoon, van stel tot stel. Verwijzing door een huisarts is niet nodig, je kunt rechtstreeks contact opnemen.